Drogad av pollen

Min vecka har mest bestått av "förkyldning" pga av all pollen. Har varit rent ut sagt nerdrogad, snuvig och allt annat jobbigt ni kan tänka er. Har nästan bajsat på nationella för jag har mått så dåligt. Usch. Blä. Nej, nya tag nu. Bortsett har min vecka varit rätt lugn, tills igår. Full ös igen!
Just nu är jag ute på vägarna med pappa. Vid ett ska jag sminka min bästa vän och hennes lilla syster och fixa deras hår. För Annie (min bästa väns lilla syster) ska konfirmeras! Riktigt kul :D Ikväll ska pappa och jag äta god mat och sedan blir det väl bara och vara hemma, ta de lugnt!


Bra helg

Igår sminkade jag ett band som spelade här i Trelleborg, Anywhere But Here heter de och dom är sjukt duktiga! Sandra fotograferade och jag sminkade. Hade en sjukt rolig kväll, träffade nytt folk och det var grym musik! Det var också ett annat band som spelade som heter "Alley Girl", som också var jättebra!

Idag ska jag plugga och sedan blir de att åka ut och snacka med min förhoppningsvis blivande chef! iiiiih, aaaaah, akdbfpfårnfjsansööx!!! Så jäkla glad, allting går så bra!! Håll tummarna för mig :D


Sist vi sågs

Nämen! Det var inte igår!
Tänkte berätta allt roligt kortfattat (vi skiter i de tråkiga) som har hållt mig ifrån att orka/hinna blogga!

Mitt påsklov avslutades i Göteborg, åkte upp där direkt efter modevisningen på Entré. Hade en trevlig, mysig helg där uppe! Vi gick på NK och i Nordstan, jag dooog, ville ha allt... Men gissa vem som inte köpte något?! Jo jag! Eller ja... Jag köpte en kalender, sjukt snygg och cool, som jag faktiskt behöver! Annars är de massor av applåder till mig! =D På måndagskvällen satte jag mig på tåget påväg hem.

I lördags spelade jag och mitt kära innebandylag DM (distriktsmästerskap), det gick som de gick, men vi spelade och kämpade på bra. Dock vart jag halvt levande människa efteråt, slag hit och tackling dit. Efter den långa dagen i en sporthall blev det bio! Jag, Johan, Monki och Pontus såg Battleship. Bra film! =)

Jag har chillat rätt så mycket, samtidigt som det händer massa saker hela tiden. Fixat mitt hår, kalas, massage, fika, planering. Min syster, kusin och allt och alla har varit på besök här. Skola tar mycket tid, samtidigt som träning behöver minst lika mycket tid. Resa med härligt gäng håller på och planeras, jobb sökes, vila behövs.

Blir så att ibland hinner jag helt enkelt inte (typ aldrig), men ni kan även följa mig på instagram! Jag heter "gabriellapollak" - som vanligt! ;)

Nya favoriten!

En del av mitt lag, som var med på DM. <3


Morgonkaffe

Idag behövdes morgonkaffe! Efter förra veckans incident så har jag fått svar på att jag faktiskt blir piggare. Coolt..

Ska bara vakna till.. Skriver mer snart!


Modevisning för JOY

Gick modevisning idag för JOY inne på Entré i Malmö. Vi hade som host Tony Irving, som även var vår watwalktränare. Hade en rolig dag! Fick även en jättesöt påskpresent av JOY som tack! Ur snälla!! Hade jätteroligt :D


Påsklov!

Har ni ett bra lov än sålänge?
Själv har jag ett väldigt lugnt lov, händer saker men inte för mycket! Planerar, pluggar, tränar, går i stan (utan att shoppa), umgås osv osv! Idag är de plugg, söka jobb, stan, träna och sen sova med två kompisar! Morgondagen kommer bli ball också! Göööött, livet är bra nu!

På lördag går jag modevisning på Entré i Malmö och ser ut som en falukorv, kom gärna på nästa modevisning! Tack på förhand.


Detta är inte shopping

Köpte bland annat denna krämen idag när jag var med mamma och handlade. Detta är en fet kräm, som passar perfekt på torra områden och händer! Tyckte de var en lagom storlek också :) 
Jääää imorgon har jag hållt mig från att shoppa (för mina egna pengar) i en vecka! Istället har jag sålt min gamla jacka och håller på och göra mig av med massor av gammalt! Duktig jag är =D

 

 


Sikta högt

Städar, rensar, möblerar, planerar och tänker framåt!
drömmer mig iväg...

Håll tummarna

Igår skrev jag ett CV och personligt brev, skönt och ha de klart nu! Sökte också fyra jobb, så håll nu tummarna för mig!! Ska söka fler i dagarna med, jää!


Gammal bild på mig.

1 April

God förmiddag!
I fredags sminkade jag på Happy Bar i Malmö, med 4 klasskompisar och efteråt fick vi stanna om vi ville. Tyvärr fick vi inte sminkat alls mycket och folket börja inte komma förräns vid ett, så vi orkade inte vänta, vi var där redan vid tio. Igår var jag hemma hela dagen med min mamma och bror, hade jättemysigt! Idag ska jag också vara hemma, fixa en massa med mitt rum och annat allmänt!
Nu är de ju påsklov! Ledig hela veckan!! Skööönt.

Se upp för alla lögner idag!


RSS 2.0