Mysigt

Idag har jag varit hemma, målat klart en spegel som ska flytta in till mig. Äntligen! Den blev jättefin faktiskt! Lyxade till frukosten imorse med en kycklingsallad från favorit stället i Trelleborg - Gilli Vanilli. Har även fått besök av min underbara moster! Sedan har kvällen spenderats med mys, god mat och trevligt snack i Ystad med syster. Fråga mig inte vad jag gör vaken. Men så kan det gå!

Hörs imorgon. xoxo

Nytt

Igår gick jag och mamma på stan och kollade runt lite. Vi gick in på PULS (en affär här i Trelleborg), faktiskt min favorit affär, för dem säljer mycket VILA kläder och annat fint. Jag kom ut därifrån rätt fattig, haha, nejnej, hade aldrig mamma tillåtit mig.. Jag hittade (äntligen) en höst/vår jacka, som man kan liksom ha året runt fast inte i den kallaste vintern kanske. Sedan hittade jag en cape, kavaj-aktig, som jag också älskar! Är såååå nöjd!!
Fick också hittat ett brunt läderskärp inne på Åhlens, som jag har velat ha och behövt hur länge som helst!
 
Märke: Selected Femme
Butik: PULS
Storlek: 36
Pris: 1200:- (REA: 600:-)
Märke: VILA
Butik: PULS
Storlek: XS
Pris: 400:- (REA: 300:-)
Butik: Åhléns
Storlek: S
Pris: 129:-

Makeup Work: Prom

Jag sminkade en tjej för ett tag sedan till hennes bal och här är några bilder på resultatet!
Enjoy! :)
 

Nytt

Köpte en ny blus/shorta/linne eller vad man nu vill kalla det. Ett plagg som jag är supernöjd med!

 
Från: JC
Orginal pris: 249:-

10.00

Attans, vet någon vad som har hänt med blogg.se appen och sms/mms nummret? Tror jag får kolla upp det sen, har försökt lägga upp bild på min klänning och så, men mms:et har tydligen inte kommit upp.

I alla fall här har ni en bild! Är supernöjd med min klänning och tackar min underbara pappa för den och mina F-fria betyg tackar jag också!
 
Hörs snart!
 

Glad Midsommar

Glad Midsommar på er alla! Hoppas ert firande och dans blir bra trots de tråkiga vädret!

En veckas sommarlov

Fick aldrig lämnat in min mobil idag på lagning, för det gick så sjukt segt inne på Telenor, irriterande. Jobbet gick bättre än igår, men fortfarande tjurig och inte nöjd över dagen.

Har inte ätit mer än frukost imorse, därav lyxa jag till med en skiva utav de nya stenugnsbakade fullkornsbrödet vi har här hemma till kvälls mat tillsammans med korv! Min första brödbit på nästan en månad. Otroligt gott!
Hinner inte träna imorgon, plus är jag fortfarande täppt i näsan och svullen/känslig i halsen, så sätter igång ordentligt på lördag med träningen.

Imorgon är det midsommar firande och vi ska redan vara iväg senast klockan ett. Stor fest ska hållas för min syster, som snart fyller 30 inkluderat med midsommarfirande. Ska bli riktigt roligt!! Imorgon får ni också se min klänning! iiiih.

Godnatt. xoxo


Growing up

Håller på och gör klart med mitt rum, beordrat från min far att det måste undan tills han kommer hem igen. Måste bli klar nu innan jag måste ta mig iväg till Trelleborg för att lämna in mitt liv (alltså min mobil), haha, töntigt ordval.. Efter det så bär det av till jobb igen. Hoppas verkligen det går bättre idag, är ensam servitris idag igen.

Nä, nu måste jag lägga på ett kol.. Ha en underbar torsdag och njut av den varma solen (som inte jag hinner göra!). xoxo
 
 

Update

Appen "blogg.se" har slutat fungera, dock vet jag inte varför. Men det är därför jag inte har kunnat lägga upp. Men i måndags vart jag på 2års kalas hos min älskling! Sedan i tisdags passade jag henne under förmiddagen, sedan fixade jag och pappa en massa ärenden i stan.

Igår tog jag en fika med saknade Elinor, så kul och se henne igen!! En fika var precis vad jag behövde, snacka ut och bara ta det lugnt! Och en Elli-dos var också behövligt! ;)
Efter fikan åkte jag till jobb, katastrofal dag säger jag bara.. Tappade en bricka för första gången, var också ensam servitris för första gången och gjorde för första gången så många fel på 5 timmar. Dock killarna var hur lugna som helst oavsett om jag stod där med öl över hela mina byxor med glassplitter och starköl över hela golvet runt mig, så stod dem bara där och log och tittade på mig.. Tur fick jag lite kurator-snack sen så mina tårar gick tillbaka innan de bröt ut. Underbart..

Stor tjej

Idag har jag varit på kalas hos min favorit, som nu har blivit 2 år! Tiden går så himla fort! Hon är så söööt, är en stolt moster till denna lilla filur! <3 <3


Möte

Är nu påväg ifrån ett möte på mitt jobb. Det saknas bara min framtida snygga röda Ferrari eller min svarta range rover..


Tips för finare hår

Hejsan hoppsan! Hur är det med er alla friska där ute?

Själv är jag fortfarande sjuk, snuvig, ont i halsen, hosta, huvudvärk och är allmänt trött. Kan sova närsom och hursom helst. Detta är ett stort tecken på att jag inte får träna. Hatar det.. Men äter halstabletter och hoppas på att bättringsvägen är nära..

Tänkte visa en produkt som jag brukar använda till mitt hår, det är en olja som man bara tar lite utav, det gör håret superduper lent och det ger glans.

Applicering:
- Ta ytterst lite i din hand
- Grubba ihop händerna så du har det på båda dina händer
- Krama nätt igenom dina toppar/ditt hår

! - Inte för hårt för då kommer det jättemycket i ditt hår och de gör att ditt hår istället ser fettigt ut. Har du tunt eller kort hår ska du även se upp för att inte ta för mycket.

 


Clears out

Idag har jag hållt på med utrensning och totalstädning i mitt rum och jag är fortfarande inte klar.. To be continued..tomorrow! Innan jag satte igång med detta var jag och pappa i Malmö, för jag hade sett en klänning som jag ville ha (jag äger knappt några klänningar), speciellt nu till midsommar, då vi ska fira min syster som fyller år! Klänningen hänger nu fint i min garderob och den får ni se på torsdag!

8-9 Tiden imorgon bitti kommer mitt lilla hjärta (min systerdotter) hit! :)


Fredag

Har inte fått träna idag, för mina kära föräldrar har smittat mig med snuva, ont i halsen och hosta. Fan. Har mycket och ta igen sen. Jobbigt och komma igång igen. Måste bli bättre!


How are you?

Torsdags var det skolavslutning, äntligen! Känns knappt verkligt.. Haha. Att man äntligen kan slappna av nu! Helt sjukt. Efter avslutningen åt vi lunch i stan (eller jag och Chandra gjorde, för vi åt inte det som bjöds på i skolan). På kvällen var det ut och äta med några från klassen. Sedan åkte vi ut till Västra Hamnen för att träffa resten av klassen, men där var inte så många faktiskt, men vi drog rätt snart igen.

Idag har jag tagit det lugnt, fixat en del och så. Varit rätt girig och otrevlig. Dock igen vettig anledning till det. Men nu ikväll lättade det upp, har varit på student! En av tjejerna sminkade jag till hennes bal och det var innan jag började på min diet, och då bestämde vi att vi skulle äta kladdkaka idag.. Haha.. Och det gick verkligen inte och ändra på hos henne! Så jag fick unna mig det idag, höll vad jag lovade! Grattis än en gång tjejer!!!


Så mycket bättre

Efter jag hade tagit mig ut ifrån gymmet så fort jag kunde, åkte jag till Vellinge och träffade mina två underbara bästa vänner, Ida och Julia! Vi tog en fika på ett av Vellinges mysiga cafe. Satt och snackade, kollade i någon butik och bara haft det supermysigt! Snackat en hel del och faktiskt blivit klokare.. I alla fall jag! Haha. Tack för en härlig dag! <3


Mår skit

Idag mår jag rent ut sagt dåligt. Ont i magen, huvudet, snuvig och trött. Ingen bra dag. Imorgon är det vilodag och jag längtar. Idag kör jag knappt något heller. Vilar upp mig tills fredag, då ger jag järnet igen. Men det är på fredag!


Rätt coolt faktiskt

Idag KÖRDE man bil för första gången! (har bara provat dragläge en gång innan i typ 5 minuter) Körde hela 45 idag! Grymt kul :D


Frukost

Sitter just nu med fina Chandra och Elinor på Espresso House vid lilla torg. Jättemysigt! Vi har precis ätit upp, så nu sitter vi och myser och dricker kaffe/te <3


Busy women

Träna och jobbade igår, sedan blev det lite käk och därefter låg jag som en slö (död) val i soffan..

Idag har det varit skola för en kort stund, sedan fikade jag med två fina vänner, efter det drog jag och Ellie till le gym! Har fixat och donat lite här hemma och så, gjort mat och ätit maten. Kollat fotbollen och haft en trevlig måndagskväll!

Imorgon blir det frukost in stan, sedan hjälpa till med 3ornas utspark! Därefter gymmet, SENARE ÄR JAG BAKOM RATTEN :D iiiiih, så glad!! Wish me luck!!

Godnatt mina vänner!
Follow me on instagram: gabriellapollak


Dag 15

Är just nu på bussen påväg in till gymmet. Fick lite morgonmotion till bussen, då alltså jag höll på att missa den.

Jag har ätit min traditionella frukost, som jag numera tycker om mer än någonsin! Haha.
Tog "Före bilder" nu imorse, har annars bara en bild på mig dagen innan jag börja. Och där ser man hur jag ser ut så det blir nog bra. Vägde mig också imorse och tog midjemått. Förändringar på vikten men inte på midjemåttet..än! :)

Idag ska jag träna som igår, fast med lite justeringar och lite hårdare på vissa ställen!


Irritation

Efter gymmet började kaoset, Gud vilket humör jag fick.. Helt sjukt! De mesta gick fel.. Har varit så grymt irriterad också nästan hela dagen på jobbet (dock absolut inte mot kunderna). Men tur släppte det nu lite, närmare mot kvällen. Är hemma nu, ätit och gjort mig klar för läggdags!
Ska upp tidigt imorgon för att gymma. Sedan jobb vid tre igen!


Lökigt

Underbart på gymmet! Haha älskar det, det gick riktigt bra idag, tränade armar, "kärlekshandtagen", inner- och ytterlår och mage!

Är påväg hem nu, ska duscha och göra lite mat nu innan jobb! :)


My third home

Är på bussen påväg till gymmet nu! Är rätt seg idag, men det är bara och bita ihop. I can do this!! ;) Tänk positivt gott folk! Man kan om man vill!


Sent

Tjena hej
Ligger just nu i min säng och är så grymt trött.. Ifall ni ville veta.. ;)

Idag har jag gymmat, slappat, lagat mat, jobbat och spelat spel med syskonen och en tjej som heter Malin! Har haft en rolig dag idag. Som vanligt dåva.. ;)

Imorgon är det, gym igen till en början på dagen. Senare jobb igen!


Mysigt

Gymmade innan idag, det gick skitbra. Känns bättre och bättre för varje dag som går! Har även sett lite små resultat!

Cyklade inom min moster på vägen hem och drack lite kaffe och snackade! <3 Min moster är verkligen världens snällaste och bästa!

Ikväll har jag varit på student till en lagkamrat till mig! Josefin heter hon! Hon var jättefin och lika söt som vanligt! Grattis än en gång! Och grattis!!

För en stund sedan fick jag precis skickat in ett (som nu blev färdigt) av mina två ogjorda arbeten. Har ett kvar. Men bajs på det. Får ändå aldrig bra betyg av min svensk lärare. Och det är försent att göra nu, både tidsmässigt för betygen och klockan.

Nä, nu ska jag sova! Vila upp mig för en lång dag imorgon, är dock ledig från skolan, skönt. Sov så gott. Godnatt!


Kaffe ala low calorie

Tog en kaffe med fina vänner!


För en stund sedan

Tack Mallan än en gång!! <3
Nu är det bara 10 minuter kvar på färgen, sedan in i duschen!


Usch ja

Nuuuu är jag så himla trött att jag knappt vet vad jag ska ta vägen, i huvudet och i kroppen.. Varit en lång dag i skolan, två stora slutprov i hantverk (sminkning) både teoretiskt och praktiskt. Sedan bar det av till jobb direkt!

Kan knappt förstå att det är inget och göra nu, liksom, och att vi är lediga imorgon. Tänker hela tiden, åh vilken buss, när måste jag gå upp, har jag gjort de och de och de, vad har jag glömt, har jag packat inför imorgon.. Usch! Men ack nej, jag är ledig imorgon, precis som inprincip alla andra också är! Underbart skönt!

Precis fixat bra hårfärg till mig, äntligen!! Så imorgon blir det mörkbrunt (på gränsen till svart) hår igen, lovely!


Utmattad

Nuuu är jag trött! Efter jobbat i sju timmar i slim converse är jag trött i mina hälsenor.. Haha. Men roligt på jobb är det! Precis pluggat lite inför mitt matteprov som jag har imorgon bitti. Har nämligen bara det, för en av våra uppsamlingsdagar har vi imorgon. Alltså är det bara provet mellan 9 och 10. Underbart! Därefter blir det gym ;) Ska kötta!!!


Jobb

Sitter just nu i bilen påväg till mitt jobb, fick hoppa in idag, så där rök mitt spinningpass.. Haha! Alltså har vi en vilodag idag, men det känns bra.

Hoppas ni får en härlig och lugn söndag allihopa! :)


2 Juni

Hejsan hoppsan!
Igår tränade jag, självfallet! Sedan middag med ett gäng härliga tjejer, efter det fredagsmys med mammsen!

Imorse fick jag upp min bror med mig till gymmet, härlig träning!! Efter det har jag sminkat och stylat min kusin till maskeradfest, hon skulle vara en påfågel! Kul :) Hon blev jättenöjd!

Nu är jag hemma hos min pappa och precis lagt min älskade systerdotter! Ikväll har vi haft lördagsmys, med jordgubbar och glass! (Jag vet, glassen ingår inte i min diet men jag lyxade till det, som en liten belöning) Imorgon har jag ett inbokat spinningpass, så då bränns det bort!! ;)


RSS 2.0