31 Juli

Fika idag med Elinor och imorgon väntas en heldag i stan med Julia! <3

Hyrde 3 filmer igår, filmerna besrivs en och en med vars ett ord - roligaste, gullig, sjuk! Haha, lovely. Var verkligen filmberoende.. Jag hyrde - The Hungover Part II, Poppers Pingviner och Wanderlust. Riktigt mysig dag igår.
Vart även hemma hos pappa, vattnade blommorna och så. I miss him!!

Sitter just nu framför tv:n och kollar på premiären av Hart of Dixie. Börjat bra i alla fall! :)

Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll!

xoxo.

Hot hot hot

Solar och badar ute hos min mammas kille som har stor trädgård, stor pool, stor terass och massor av glass! Detta förtjänar jag efter tandläkarbesöket klockan nio imorse! Och en spruta på vårdcentralen efteråt!! ;) Bilder kommer sen. xoxo.


Coffee, coffee please give me energy

Kaffet är en av mina goda vänner, må jag säga! Dock inte bra för min mage, men what to do..? I need it!!

Idag har det blivit uppfräschning, som det dock har varit nu de senaste dagarna, framförallt med min hy. Min hy har äntligen blivit bättre och jag tackar Make up store för deras underbara ansiktsmask! På senaste tiden har jag fått en väldigt oren (och då menar jag mycket(!) oren) hy, så för att få tillbaka min helt rena och "fläckfria" hy har jag använt ansiktsmasker 1-2 gånger i veckan, skrubbat bort all död hud och orenheter, sedan har jag rengjort med rengöringsprodukter extra noga.
Vill ni ha mer tips och ett helt inlägg med steg över hur jag har gjort och med vilka produkter så kommentera, så fixar vi det! :)

Anyway.. Har heller inte tagit hand om mitt hår den senaste veckan heller, utan det har mer blivit blött hår uppsatt i en knut/boll, som inte alls är bra för håret! Uppsatt hår sliter på håret, mer än vad du tror!! Därför provade jag på ett nytt shampoo och balsam idag, mitt hår är lika silkeslent som det brukar vara! Tummen upp!!
Jag använde Shampoo och Balsam ur denna serien:

Verkligen till rekommendation!
 
xoxo.

I mitt liv just nu

Inte så ovanligt, men min hjärna är uppe i varv för tillfället, därav är jag så trött och vet inte vad jag ska göra. I själva verket är det bara att jag ska få en början, och hålla tempot uppe. Men det är så svårt att komma igång..

Olika saker som har hänt
- Målat om mitt rum
- Fått tillbaka min kära iPhone
- Pappa åkte iväg på två veckors semester
- Min hy har nästan blivit "fläckfri" igen
- Vaxat min överläpp hemma (Succé, faktiskt)
- Jag köpte nästan 1kg lösgodis igår (BIG TIME ÅNGEST)

Olika saker som kommer hända
- Ska söka jobb
- Fixa klart med mitt rum
- Pappa kommer hem
- Ska till Köpenhamn för umgänge med familj
- Köpenhamn igen, fast denna gången - Bakken!
- Födelsedagarna i släkten drar igång
- En avskedsmiddag för min bästa vän, Ida
- En avskeds/födelsedagsfest för en av mina nära och fina vänner, Madeleine
- Reunion med Thailand-gänget
- Skolan börjar

Och sen kommer det alltid en del på vägen!!
Hörs snart. xoxo


Chanel i höst

För er som inte visste har jag fått praktikplats hos Chanel i Köpenhamn i höst! Jag är så så så glad över att jag fick den chansen! Kommer bli riktigt roligt!!!

Part of me

Igår kväll började jag med att måla om mitt rum, och nu har jag bara listerna kvar! Är nöjd med färgen, mycket bättre än innan! Har en lite kvar att göra innan mitt rum är helt klart.. :)
 
Det är fint väder och jag har sommarlov, underbart! Ska börja ut och springa imorgon, om jag inte får spratt ikväll.

Älskade Göteborg

Jag verkligen stortrivs här uppe i Göteborg!! En stad som jag alltid har tyckt om! Har det skitroligt här uppe med, synd så ska man hem imorgon, men men.. Har mycket att fixa och sätta igång med när jag kommer hem! Snart drar jag och syrran in till stan för att kolla snabbt i stan, äta pizza och sen bio! Mysigt!! xoxo.


Precis som efter studenten

Känns som jag precis har tagit studenten.. Kommer inte ihåg detaljer från igår, vakna upp med huvudvärk och trött och så är man arbetslös. Japp, så kan det gå. Skönt med sommarlov nu! 

Både igår och idag passar vi min lilla systerdotter, mitt lilla hjärta! Snart ska jag ta mig längre in i stan för att möta upp saknade Elinor för en lunch! 
 
Imorgon kommer jag äntligen iväg lite, ska upp till Göteborg till en av mina systrar! Skönt!! 

Hörs senare. xoxo
 
 

A hard working women

Sedan sist vi hördes har det hänt lite saker, men mest av allt har jag jobbat.. Utav två veckor har jag jobbat 11. Men tur har inte vädret varit något vidare, så har inte missat något precis :) Idag är jag ledig, yey! Har inte gjort något speciellt, bara hjälpt pappi en del. Ikväll tänkte jag cykla en runda. Ut bland ängarna, sätta mig på en sten, njuta av solnedgången och rensa mitt huvud. Behövs..

Bloggar mer sen när jag får tillfälle, har lite att catch up med er ju!!

xoxo.

Update

I lördags övningskörde jag runt en mil på landsväg.. Så sjukt nervöst! Det gick si, sådär.. Men både jag och Kim lever och han har en hel bil! Sån tur är.. haha.
På kvällen var det födelsedagsfest för en av mina klasskamrater och som också är en av mina goda vänner, som har en sjukt bra humor! Grattis igen, trots du inte har fyllt år än! haha. Hade en trevlig kväll, med både nya människor och andra som jag kände! Det blev en lång natt..
 
Söndagen spenderades i Skurup, hos min mammas kille, även lite grann i Svedala, på marknaden där.. Men när vi var i Skurup var det bad i poolen för dem som ville och grillning. Min älskade syster kom också på besök! :)

I måndags var jag och min familj (på pappas sida) i Danmark och såg Madonna, som tyvärr var en besvikelse för oss alla.. God mat blev det i alla fall innan på Vagabond i Malmö!
 
I tisdags innan jobb hade jag en tid bokad hos min läkare för att se om jag var gluten eller laktosintolerant, för jag har en extrem magont osv. Men bara av mina symptomer och hon kände lite, kunde hon säga att jag har fått magkatarr. Och hon rådde mig att sluta med min diet för min mages skull och börja äta vanligt, men mindre och regelbundet. Som jag såklart kommer göra. Fortsätter att hålla det rätt nyttigt.
 
Igår hade jag en mysig dag i stan med mamma och syster, vi shoppade och lunchade. Sedan bar det av till jobb!

Snart kommer min kusin hit med bullar, så ska vi äta frukost tillsammans, hon, jag och mamma. Sedan ska hon massera mig, underbart! Ikväll är det jobb igen..
 
xoxo.
 

Snabbt

Precis jobbat och är hemma, har haft fullt upp nu i flera dagar så har inte hunnit uppdatera.. Men imorgon skriver jag :)

Godnatt på er! xoxo.

RSS 2.0