Hallå där

Precis gymmat och känner mig sjukt pigg och glad och välmående! Det känns alltså bra, måste göra mig stark inför oväntade motgångar under dessa långa veckorna! Det känns bra nu i alla fall, min dag är inte lika dålig längre :)

Sitter just nu och väntar på bussen hem.. En kvart kvar bara! Haha, tänk positivt!! ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3394419/images/2012/pic_204817189.jpg" class="image">


Sämsta

Har världens sämsta och jävligaste dag idag, bara så ni vet. Det ända positiva idag är att jag fick reda på att jag klarade nationella i matte!! (Överlycklig!)

Plus.. Att jag är påväg till gymmet nu! Tydligen så ville min pucko inte stanna i flaskan under en lektion, så mina träningskläder och handduk etc var förstört! Så var tvungen och åka hem om, sen har jag segat lite bara för denna hemska dag ska gå lite fortare. Så jag slipper mer otur!!!

Snart äääärreee gyyym, gööött!


WATCH THE THRONE

Finner inga ord för denna fettgrymma konsert!!! Sååå jääävla bra alltså!!! IN LOVE <3


Nu taggar vi!

Hejsan gott folk! Hoppas ni har haft en härlig onsdag trots vädret har vänt!

Min onsdag har varit oväntad bra. Gymmet gick skitbra idag och jag är nöjd över min insats! Precis ätit gott och nyttigt med mammsen och samtidigt fått klart mitt svensk-arbete (förvånad)! Tar bussen ut mot hyllie om en halvtimme, sedan börjar man tagga med tjejerna! iiiiih. Kommer bli en grym kväll!!

Överhärlig dag

Idag kommer bli en av de härligaste dagarna!

Skola först, har bara en lektion. Sedan blir de gymmet i 2 timmar, hem plugga lite, sen ikväll blir det Jay-Z och Kanye West med härligt gäng! Snacka om spontant, haha! Love life :)


Shopping

Shoppade lite smått igår och yesbox, jag hade tillåtelse! Nöjd tjej!


@ School

Fina vänner! <3


Passa på

Fick en håltimme nu, så passa på att dra till gymmet. Hade annars blivit en lucka med min kost, kom jag på, så det var tur! Härligt med träning!


Lever livet

Drog till gymmet efter skolan idag med Elli och Julia! Körde armar och bröst idag, gött. Samma visa imorgon fast utan sällskap dock..

Åt för en stund sedan, det blev lax med grönsaker (sallad, gurka, tomat, paprika och ärter). MUMS! Har haft en relativt bra dag, förutom rätt trött. Men det blir bättre snart när min kropp har vänjt sig!


Festsminkning

Idag gjorde vi festsminkning i skolan, sminkade Coughlan! Riktigt nöjd är jag!


Fråga om min diet

Fick en anonym fråga om min 85-dagars diet. Om vad det var för någon diet.

Jag går på en diet som är gjord av mig själv, valt ut det bästa mättande och nyttigaste att äta. Plus massor av träning på det! Fick inspiration av en killkompis som just nu håller på att avsluta sin 85-dagars tränings-diet. Jag tränar varje dag, äter bara fiber havregrynsgröt, sallad, frukt, bär, kyckling, kött, tonfisk, mini-keso, ägg och sedan pucko (med en banan till) efter träning.

Jag har valt 85 dagar, för det är en rimlig tid till att gå ner i vikt och pressa sig själv hårt framåt mot mitt mål. Lagom tills skolan börjar!

Fråga bara på gott folk! Hoppas du fick svar på din fråga :)


Syskonkärlek

En person som jag verkligen, verkligen är glad för är min älskade storebror. Vi har våra bråk och våra språk till varandra, men det har alla syskon. Du är en av de bästa jag vet, klokaste människor jag vet. Har alltid roligt med dig, kan prata med dig om allt, du är bra precis som du är. Bästaste du! <3


Illmående

Mår illa efter kvällens "mellanmål", mini-keso och banan.. Usch. Kanske är för jag är så grymt mätt nu eller bara för jag inte kan äta klumpig mat?

Det är bara och vänja sig..


Frukost


Bra där

BRA GABBI! Jag fick ner min frukost idag, vilken lycka, att leva på så illamående och hungrig känsla varje morgon hade jag inte pallat. Nej, utan ett hackat helt päron till/i gröten gjorde susen!

Nu gör tar jag på mig träningskläderna och börjar dammsuga och plocka undan för att sedan åka på ett spinningpass! OMG, säger jag bara, haha..


GRATTIS

Idag fyller min fina bästa vän Elinor år!! iiih! Grattis hjärtis, vi ses snart!!! <3


Mysig tjejkväll

Är just nu ute hos Julia med Elinor, Hedda och Selma. Precis ätit god mat och de har ätit kladdkaka med grädde och hallon. Och jag bara hallon! Nu mumsar de alla på läsk, godis, chips och choklad till Eurovision :) Mysigt!
Jag mår bra. Inget onyttigt på schemat.


Taggad

Stannade i stan en stund efter vi tränade och fixa en sak. Kom hem för en stund sedan, så har precis hunnit slänga i mig en god lunch! Mums, gillar min diet!

Ikväll ska vi hem till Julia ute någonstans på landet i ingenstans! Kan nog bli trevligt! Haha :D


Gymmet

Sitter och väntar på bussen till gymmet. Sen är jag på det, med Elli!

Fick dock inte ner min frukost i morse.. Bara 84 morgnar kvar med samma fiber havregrynsgröt! Haha.. Det ser heller inte så gott ut på bilden heller..


Pics


Fredag!

Idag är det fredag, en solig och varm fredag!
Har varit i skolan idag i tjugo minuter ungefär, för matte nationella muntliga. Sedan gick jag och tre kära vänner till Jensen's och åt mumsig lunch och firade exempelvis - all nationella är avklarat, vi klarade matten och sista dagen för mig innan jag påbörjar min "85-dagars-gå-ner-i-vikt-nyttig-och-tränings-diet". Efter det bar det av till Västra Hamnen för lite soling och mer trevligt umgänge.

Efter en timmes tid, satt jag på ytterligare en till buss, påväg till Entré för modevisning! Gick modell idag för tvåorna som har designat kläder till oss! Jättekul! Riktigt duktiga är dom :D

Nu är jag bara hemma, har gått en liten runda för att hämta min cykel och träffade lite gamla vänner, trevligt!

Ska ta det lungt ikväll med pappi. Trött tjej! Imorgonbitti drar jag och Elli till gymmet och inviger våra gymkort, och jag påbörjar min 85-dagars-diet. Tummarna upp!!

24/5

Hej mina kära (och få) läsare!
Har nämligen blivit påkommen av min kära vän Elinor (som är en trogen läsare) för, för dåligt bloggande.. Busted! Mycket på gång vet ni, men har ju appen, så vet inte varför jag inte gör det, jag är liksom jättesuperduper aktiv på instagram så det är sjukt! Hoppas ni alla följer mig? Annars, Do It! --> gabriellapollak

Sedan sist har det hänt litegrann, men det är på gång massa roligt!!
Är till exempel rödhårig för tillfälligt! Tror dock inte det kommer vara så länge till, funderar på brunt som innan, fast lite ljusare och med nästan (näääästan) blonda slingor, inte riktigt så blont, men nästan! Fast känns som alla tänker så nu till sommaren.. Man vill ju sticka ut!

Idag sminkade jag en jättesöt tjej som heter Alexandra till hennes bal! Ursnygg tjej! Hon blev jättenöjd, likaså jag! iiih. Utveckling på gång :D

Imorgon går jag model på modevisning i Malmö på Entré, innan det blir de solning i Västra Hamnen och god brunch på Jensen's, med fina vänner! Imorgon köps också gymkort med Elinor och vi inviger det på lördag! Wiiiie. Längtar! Har inte tränat på en månad nu.. Så det behövs ;)

Hela helgen är full med roliga saker!
Hörs snart igen! (i promise)

13/5

Efter jobb igår åkte till Malmö till Fredrik, chillade och kollade film o så. Blev en lång dag, men en bra dag var det!

Sov länge imorse, fick sedan skjuts till jobbet, jobbade till åtta. Ätit och sen tog jag en runda till solariet! Skööönt. Imorgon är det måndag, gillas inte så mycket, men med Elinor är det alltid kul! Snart så är det sommarlov!!! :D Längtar riktigt mycket!!

Vi hörs!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3394419/images/2012/pic_202484235.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3394419/images/2012/pic_202484238.jpg" class="image">


Flitigt

Idag har jag varit igång. Har varit en bra start från att vara hemmaliggandes.

Precis kommit hem från jobbet, ätit lite och duschat. Första dagen på jobbet idag och det gick faktiskt bra! Är nöjd! Hade roligt också, skitbra, är riktigt glad :D

Imorgon kör mamma och jag pappa till Kastrup, fika hos kusin, sedan på kvällen blir det jobb igen! Överball! Härlig helg, även om det är mycket jobb! ;)


22.53

Idag har jag varit flitig och gjort lite skolarbete, men tröttheten är fortfarande starkare.. Men imorgon halv åtta sitter jag på bussen till skolan, yesbox. Imorgon kväll är det första dagen på jobbet! iiih :D Tog en runda till solariet innan med min kära bror, underbart!
Helgen kommer spenderas bara med plugg och jobb. Kanske träffa vänner också ifall jag kan!
Hoppas ni får en superduper trevlig helg!


Det går bra nu

Var på handledarkurs innan idag, känns ändå bra, fast väldigt väldigt nervöst.. Vi börjar övningsköra i början juni ungefär, iiih!!
Sitter och kollar på resor till the big apple eller LA, vill gärna åka när jag fyller år, men hade varit ascoolt över nyår, men åker man till nästa sommar så kan man vara där längre.. Hm.. Beslutsångest!
På fredag är min första dag på jobbet, fast jobbar bara nu för att lära mig och komma in i det. Men ändå nervös, det ska bli spännande och kul!! :D


7 Maj

Hemma-dag idag. Har gjort om hela mitt rum idag, har fått sålt min soffa bland annat. Tog en runda till solariet med min bror innan, skönt!
Imorgon ska jag på handledarkurs med syster och hennes sambo! Längtar tills jag sitter bakom ratten, sååå spännande!


En bild från New York, när min mamma var där. Jag vill också dit!!!


Everywhere

Följ mig på instagram! --> gabriellapollak (as usual)


Time to change

Det är dags för förändringar. Kommer blogg mera framöver! Ska bli mer aktiv här. Något speciellt ni vill läsa om?

Mina mål kommer vara t.ex. att utvecklas som individ, må bättre, förändra min kropp, sluta shoppa, spara pengar osv! Håller på och snackar med mina föräldrar, snart skakar vi nog hand på en stor sak! iiih. Helt nervös!!


Sjuk + pollen

Se fått förkylning plus har jag mycket pollen, så att säga. Inget kul, och inget att rekommendera dessutom. Men jag lever. Får se om jag tar mig till skolan imorgon, har en hemsk huvudvärk om jag ska klaga lite till.
Min Valborg var sjuk! Haha, hade roligt! Hela denna veckan har varit sjukt rolig. Idag har jag haft en lugn dag, fått gjort en del med mamma. Bakade mumsiga muffins vid lunchtid också. Nom nom!

Snart kommer ett spännande inlägg.. Waaait for it ;)


RSS 2.0